Vertrouwt u uw smart Phone toe aan een elektronica leek? Kies voor vakmanschap, kies voor De Phonedokters.
Home ::  Over ONS

Over ONS

Over ONS !


Wie zijn we?

De iPhonedokter is een Belgische firma dat in augustus 2011 verhuisd is naar Hulst (Nederland), dit is net op de grens van Belgi?. Ondanks de jonge leeftijd van de oprichter, De Coen Steve (35), bestaat de firma reeds 10 jaar ! De Coen Steve is ingenieur in elektronica optie microprocessoren en heeft meer dan 15 jaar ervaring in elektronica.

Zonder startkapitaal of lening zijn we erin geslaagd om te groeien tot wat we nu zijn, dankzij hard werken, goede service en onze bekende kwaliteit.
We zijn uitgegroeid tot een team met 12 medewerkers, 2 winkels,1 business unit, 6 herstelpunten en hebben onder andere de grootste GSM-verdelers van het land als klant.

Verleden?

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van nieuwe elektronische apparatuur. Daardoor hebben we een doorgedreven kennis in analoge en digitale elektronica.
Tot op heden hebben we voor vele klanten nieuwe elektronica ontwikkelt. Hier vindt u een overzicht van enkele van onze projecten :

- industri?le wasmachinetimer

- digitaal meettoestel voor het bepalen van de kwaliteit van diamanten

- shooting game

- online betaalsysteem

- elektronische sturing en softwareontwikkeling voor de gamingsector

- software controlled RGB verlichting

We hebben ook ons eigen product DEFSTUT in verkoop, dit product helpt stotteraars veel comfortabeler te praten.

Toekomst?

De laatste 2 jaar is het landschap van de herstelfirma's grondig verandert. Vele kleine zelfstandigen, tot zelfs grote investeerders starten hun eigen herstelbureau. Velen zijn ook al gestopt.
Dankzij onze uitzonderlijke service, kennis en blijvende innovatie hopen wij het verschil te maken.

?

Onze B2B unit te Sint Niklaas